ПРАВИЛА НА ИГРАТА Създай своето ГОЛЯМО сърце с МИНИ шоколадчетата Loacker

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност на неограничен брой участия, но възможност за спечелване само на една награда.

Участниците трябва да оформят сърце от мини шоколадчета Loacker.

След като оформят сърце от мини шоколадчета, те участват автоматично в томбола за 15 награди – по два пакета мини шоколади Loacker.

Период на играта: 07-ми февруари – до 14-ти февруари включително, 2022 г.

Всеки участник продължава да участва в томболата до края на играта, освен в случаите, в които вече е изтеглен и спечелил веднъж в рамките на играта.

Оповестяването на печелившите ще бъде на 15.02.2022 г. Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Loacker.

Броят на печелившите е 15. Всеки един от тях печели по два пакета мини шоколади Loacker.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне, с лично съобщение на Фейсбук страницата @LoackerBulgaria, на точен адрес на печелившия и пощенски код, имена, и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност